پنجشنبه 01 آذر 1403

مدیران به صورت میدانی، مشکلات واحدهای تولیدی را پیگیری کنند / عدم اجرای مصوبات توسط مدیران ذیربط را در قالب ترک فعل است

 

 

برخی از اهداف و ماموریت های شرکت شهرک های صنعتی خراسان جنوبی :

احداث شهرک صنعتی در منطقه خراسان جنوبی و نیز ایجاد امکانات زیربنایی در شهرک با رعایت مفاد اساسنامه سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران

تملک زمین براساس قوانین موضوعه و واگذاری عین یا منفعت اراضی مزبور و انتقال قطعی به داوطلبان احداث واحدهای مجاز ( انتقال قطعی اراضی موکول به ارائه پروانه بهره برداری است )

در اختیارگیری اعتبارات مصوب در بودجه نواحی صنعتی جهت تأمین هزینه های سرمایه ای ( اولیه ) شرکت و تأمین خدمات عمومی شهرک ها و نواحی صنعتی استان از قبیل آب ، برق ، تلفن ، فاضلاب

تسطیح اراضی شهرک ها و نواحی صنعتی و ایجاد شبکه راههای اصلی و فرعی  و همچنین ایجاد ساختمانهای عمومی از قبیل فضای سبز ، انبار عمومی و ...

مشارکت در سایر شرکت هایی که به لحاظ ارائه خدمات مورد نیاز متقاضیان و سایر مسائل شهرک ها و نواحی صنعتی لازم تشخیص داده شود یا به نوعی شرکت را در روند خودگردان از نظر مالی یاری می دهد.

 

برنامه‌های استراتژیک
 
راهبردهای کلان در قالب اهداف استراتژیک (20 ساله):

 
هدف اول: افزایش سهم صنعت در تولید ناخالص داخلی (GDP) کشور با تاکید بر توسعه صنایع کوچک
 
راهبردهای کلان (20 ساله) هدف اول:
 
1-حمایت از بخش خصوصی و هدایت سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری در صنایع کوچک
 
2-کمک و حمایت ازایجاد تشکلهای صنعتی، موسسات و نهادهای پشتیبانی کننده از صنایع کوچک
 
3-نوسازی مستمر صنایع کوچک از ابعاد مختلف
 
4-ساماندهی صنایع کوچک مانند توسعه خوشه های صنعتی، پیمانکاری های فرعی و ...
 
5-کمک به رشد صادرات صنایع کوچک در بازارهای منطقه ای و جهانی
 
6-جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش صنایع کوچک
 
7-کمک به توسعه کارآفرینی
 
هدف دوم: توسعه و تکمیل کلیه زیر ساخت های مورد نیاز استقرار صنایع در شهرک ها و نواحی صنعتی و بهبود فضای کسب و کار صنایع کوچک استان
 
راهبردهای کلان (20 ساله) هدف دوم:
 
1-انجام هماهنگی های لازم با دستگاه های اجرایی تامین کننده زیربناها و خدمات مورد نیاز شهرک ها و نواحی صنعتی از قبیل وزارت نیرو، نفت، راه و ترابری، مسکن و شهرسازی، جهاد کشاورزی، وزارت فناوری اطلاعات و ...
 
2-مشارکت با بخش خصوصی جهت تکمیل و ایجاد شهرک ها و نواحی صنعتی
 
3-اصلاح نظام مدیریتی و مالکیتی شهرک ها و نواحی صنعتی
 
4-جذب منابع مورد نیاز از طریق سیستم بانکی، بخش خصوصی و اعتبارات عمرانی، ملی و استانی با تاکید بر مناطق غیر برخوردار.
 
5-بهبود فضای کسب کار با ظرفیت سازی نهادی و تصویب و اصلاح قوانین و مقررات
 
هدف سوم: استقرار سازمانی پویا، دانش مدار و چابک و همسو با تحولات جهانی
 
راهبردهای کلان( 20 ساله) هدف سوم:
 
1-آموزش منابع انسانی
 
2-اصلاح و اجرای ساختار سازمانی انعطاف پذیر و پاسخگو
 
3-بهره گیری از فناوری های پیشرفته رایانه ای و بانک های اطلاعاتی
 
4-استقرار سیستم های جدید برنامه ریزی و ارزیابی
 
5-شناسایی و بکارگیری نیروهای کارآمد و شایسته
 
6-کمک به ارتقا افراد شایسته
 
7-نظارت و ارزیابی مستمر بر فرآیند انجام امور
 
8-معرفی توانمندی های سازمان در داخل و خارج استان با حضور در نمایشگاه های بین المللی

  • 1403/03/07 - 08:35
  • - تعداد بازدید: 111
  • - تعداد بازدیدکننده: 111
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZDwe
دستور ویژه استاندار خراسان جنوبی؛

مدیران به صورت میدانی، مشکلات واحدهای تولیدی را پیگیری کنند / عدم اجرای مصوبات توسط مدیران ذیربط را در قالب ترک فعل است

استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی به صورت میدانی، مشکلات واحدهای تولیدی را احصا و پیگیری کنند.

  به گزارش روابط عمومی روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی خراسان جنوبی به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ جواد قناعت در اولین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع استاندر سال جاری اظهار کرد: ما باید با هر اقدامی به تولید کمک کنیم و از ظرفیت‌های قانونی به نفع واحدهای تولیدی، صنایع و معادن استفاده نماییم.

وی با اشاره به دستور کار جلسه مبنی بر تأمین و تخصیص سوخت مورد نیاز واحدهای تولیدی و معدنی استان گفت: لازم است جلسه تخصصی با حضور سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و برخی سرمایه‌گذاران معادن و دستگاه‌های متولی برگزار و تصمیمات لازم اتخاذ گردد.

استاندار با تأکید بر لازم الاجرا بودن مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، اهتمام بانک ‌ها و دستگاه‌های اجرایی را در این زمینه ضروری خواند و ادامه داد: به منظور استفاده از ظرفیت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، فرمانداران باید مشکلات اقتصادی واحدهای تولیدی شهرستان‌ها را احصا نموده، به معاونت اقتصادی استانداری اعلام کنند و با برگزاری کارگروه استانی در شهرستان‌ها مشکلات این واحدها پیگیری و رفع شود.

قناعت با اشاره به لزوم حضور میدانی مدیران دستگاه‌های اجرایی در واحدهای تولیدی برای احصا و شناسایی مشکلات آنان، گفت: باید بهتر از گذشته شاهد حضور میدانی مدیران متولی برای شناسایی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی باشیم چون این جزو اولویت‌های اصلی دولت است‌.

وی با بیان اینکه انجام اقدامات لازم به منظور حفظ وضعیت موجود واحدهای تولیدی استان مورد تأکید است، افزود: باید همه تلاش کنیم که حداقل شرایط فعلی واحدهای تولید استان را حفظ و حمایت کنیم، هر چند این وضعیت حداقلی مدنظر ما نیست.

به گفته وی؛ اطلاعات واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد به منظور احیا و تعیین تکلیف آنان باید به ‌روزرسانی شود. استاندار به‌روزرسانی اطلاعات بنگاه‌های اقتصادی دارای پرونده قضایی یا در تملک بانک‌ها را در زمینه احیا و تعیین تکلیف آنها ضروری برشمرد و افزود: تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران نسبت به تعهدات خود در کارگروه تسهیل پایبند باشند.

قناعت بیان کرد: واحدهای تولیدی استان باید با بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان نسبت به اصلاح ساختارهای خود برای ارتقاء بهره‌وری و افزایش تولید اقدام کنند. وی با تأکید بر اینکه به منظور احیای واحدهای راکد و نیمه راکد، پرداخت تسهیلات از محل منابع تسهیلات تکلیفی در اولویت قرار گیرد، گفت: هدایت منابع داخلی استان به سمت توسعه سرمایه‌ گذاری و تولید باید در دستور کار شبکه بانکی استان باشد.

به گفته وی؛ به منظور اجرای مصوبات کارگروه، حوزه‌های نظارتی همکاری لازم را با دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها به عمل آورند و عدم اجرای مصوبات توسط مدیران ذیربط را در قالب ترک فعل لحاظ کنند.

استاندار با بیان اینکه سازمان مدیریت باید اجرای مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را به عنوان یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی مدنظر قرار دهد، خاطرنشان کرد: از ظرفیت هیئت خبرگان اقتصادی و بانکی به منظور تسهیل و رفع مشکلات واحدهای اقتصادی استان استفاده شود. قناعت در ادامه از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران خواست تا به تعهدات خود در قبال اجرای مصوبات پایبند باشند و دبیرخانه کارگروه تسهیل، ابلاغ و پیگیری مصوبات را به صورت ویژه و مستمر در دستور کار خود قرار دهد و به نسبت به ارائه گزارش عملکرد فصلی به معاونت اقتصادی استانداری اقدام کند.

  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ
  • کد خبر : 26770
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب