پنجشنبه 01 آذر 1403

هم افزایی برای عبور از پیک مصرف تابستان با کمترین آسیب برای بخش صنعت کشور

 

 

برخی از اهداف و ماموریت های شرکت شهرک های صنعتی خراسان جنوبی :

احداث شهرک صنعتی در منطقه خراسان جنوبی و نیز ایجاد امکانات زیربنایی در شهرک با رعایت مفاد اساسنامه سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران

تملک زمین براساس قوانین موضوعه و واگذاری عین یا منفعت اراضی مزبور و انتقال قطعی به داوطلبان احداث واحدهای مجاز ( انتقال قطعی اراضی موکول به ارائه پروانه بهره برداری است )

در اختیارگیری اعتبارات مصوب در بودجه نواحی صنعتی جهت تأمین هزینه های سرمایه ای ( اولیه ) شرکت و تأمین خدمات عمومی شهرک ها و نواحی صنعتی استان از قبیل آب ، برق ، تلفن ، فاضلاب

تسطیح اراضی شهرک ها و نواحی صنعتی و ایجاد شبکه راههای اصلی و فرعی  و همچنین ایجاد ساختمانهای عمومی از قبیل فضای سبز ، انبار عمومی و ...

مشارکت در سایر شرکت هایی که به لحاظ ارائه خدمات مورد نیاز متقاضیان و سایر مسائل شهرک ها و نواحی صنعتی لازم تشخیص داده شود یا به نوعی شرکت را در روند خودگردان از نظر مالی یاری می دهد.

 

برنامه‌های استراتژیک
 
راهبردهای کلان در قالب اهداف استراتژیک (20 ساله):

 
هدف اول: افزایش سهم صنعت در تولید ناخالص داخلی (GDP) کشور با تاکید بر توسعه صنایع کوچک
 
راهبردهای کلان (20 ساله) هدف اول:
 
1-حمایت از بخش خصوصی و هدایت سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری در صنایع کوچک
 
2-کمک و حمایت ازایجاد تشکلهای صنعتی، موسسات و نهادهای پشتیبانی کننده از صنایع کوچک
 
3-نوسازی مستمر صنایع کوچک از ابعاد مختلف
 
4-ساماندهی صنایع کوچک مانند توسعه خوشه های صنعتی، پیمانکاری های فرعی و ...
 
5-کمک به رشد صادرات صنایع کوچک در بازارهای منطقه ای و جهانی
 
6-جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش صنایع کوچک
 
7-کمک به توسعه کارآفرینی
 
هدف دوم: توسعه و تکمیل کلیه زیر ساخت های مورد نیاز استقرار صنایع در شهرک ها و نواحی صنعتی و بهبود فضای کسب و کار صنایع کوچک استان
 
راهبردهای کلان (20 ساله) هدف دوم:
 
1-انجام هماهنگی های لازم با دستگاه های اجرایی تامین کننده زیربناها و خدمات مورد نیاز شهرک ها و نواحی صنعتی از قبیل وزارت نیرو، نفت، راه و ترابری، مسکن و شهرسازی، جهاد کشاورزی، وزارت فناوری اطلاعات و ...
 
2-مشارکت با بخش خصوصی جهت تکمیل و ایجاد شهرک ها و نواحی صنعتی
 
3-اصلاح نظام مدیریتی و مالکیتی شهرک ها و نواحی صنعتی
 
4-جذب منابع مورد نیاز از طریق سیستم بانکی، بخش خصوصی و اعتبارات عمرانی، ملی و استانی با تاکید بر مناطق غیر برخوردار.
 
5-بهبود فضای کسب کار با ظرفیت سازی نهادی و تصویب و اصلاح قوانین و مقررات
 
هدف سوم: استقرار سازمانی پویا، دانش مدار و چابک و همسو با تحولات جهانی
 
راهبردهای کلان( 20 ساله) هدف سوم:
 
1-آموزش منابع انسانی
 
2-اصلاح و اجرای ساختار سازمانی انعطاف پذیر و پاسخگو
 
3-بهره گیری از فناوری های پیشرفته رایانه ای و بانک های اطلاعاتی
 
4-استقرار سیستم های جدید برنامه ریزی و ارزیابی
 
5-شناسایی و بکارگیری نیروهای کارآمد و شایسته
 
6-کمک به ارتقا افراد شایسته
 
7-نظارت و ارزیابی مستمر بر فرآیند انجام امور
 
8-معرفی توانمندی های سازمان در داخل و خارج استان با حضور در نمایشگاه های بین المللی

  • 1403/05/08 - 11:41
  • - تعداد بازدید: 66
  • - تعداد بازدیدکننده: 65
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Z9Me
در نشست مشترک معاون وزیر صمت با معاون وزیر نیرو مطرح شد:

هم افزایی برای عبور از پیک مصرف تابستان با کمترین آسیب برای بخش صنعت کشور

در نشست مشترک معاون وزیر صمت با معاون وزیر نیرو بر عبور از پیک مصرف تابستان با کمترین آسیب برای واحدهای تولیدی و بخش صنعت کشور تاکید شد و مقرر شد شرکت‌های توزیع نیروی برق برای شهرک‌های صنعتی که در حوزه مدیریت مصرف همکاری دارند، حتی الامکان قطع فیدر نداشته باشند.

به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، "فرشاد مقیمی" در نشست مشترک با "رجبی مشهدی" معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت توانیر مهم‌ترین موضوعات مرتبط با تامین برق در شهرک‌ها و نواحی صنعتی و عبور از پیک مصرف را مورد پیگیری قرار داد.

وی، در این نشست بر عبور از پیک مصرف تابستان با کمترین آسیب برای واحدهای تولیدی و بخش صنعت کشور تاکید کرد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با تاکید بر این نکته که تامین سوخت (گازوئیل) برای واحدهای صنعتی دارای دیزل‌ ژنراتور یک اولویت است، از مدیران عامل شرکت‌های شهرک‌های صنعتی خواست تا با احصاء واحدهای تولیدی دارای دیزل‌ ژنراتور مستقر در شهرکها و نواحی صعتی فهرست نهایی را جهت پیگیری و ارسال به وزارتخانه‌های نفت و نیرو اعلام کنند.

مقیمی، با بیان اینکه به همه استان‌ها در حوزه مدیریت مصرف نباید با یک مدل نگاه شود، گفت: شرایط برخی استان‌ها از لحاظ اقلیم آب و هوایی متفاوت‌تر است، همچنین قطع برق واحدهایی که شرایط خاص دارند (مانند واحدهای تولید دارو، صنایع غذایی به لحاظ موضوعات ایمنی و مخاطرات آن) با تعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها با شرکت‌های توزیع برق منطقه‌ای مدیریت شود.

وی با بیان اینکه موضوع قطع برق واحدهای صنعتی سبب نارضایتی تولید کنندگان می‌شود، بیان کرد: در توزیع برق باید اولویت را به بخش مولد قرار دهیم، این خواسته صنعتگران و فعالان اقتصادی است.

معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت توانیر نیز با بیان اینکه اولویت‌ها باید احداث نیروگاه باشد، از همکاری و تعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در حوزه انرژی‌های خورشیدی و تجدیدپذیر تقدیر و تشکر کرد.

"رجبی مشهدی" تصریح کرد: به شرکت‌های توزیع نیروی برق تاکید کردیم که جاهایی که شهرک‌های صنعتی در حوزه مدیریت مصرف همکاری دارند حتی الامکان قطع فیدر نداشته باشند.

وی با بیان اینکه احداث نیروگاه انرژی خورشیدی در جوار شهرک‌های صنعتی یک گزینه مناسب است، افزود: توانیر با تمام قوا پشت سر حوزه تولید است، در شرایط بحران هماهنگی و برنامه‌ریزی ضرورت دارد و آمادگی انعقاد تفاهمنامه با موضوع مشوق‌ها را داریم.

در این نشست مدیران عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها، مدیران شرکت‌های توزیع نیروی برق استان‌ها و شرکت‌های برق منطقه‌ای به صورت ویدئو کنفرانس (بر خط) حضور داشتند.

اجرایی شدن تفاهم نامه‌های منعقد شده در راستای تأمین برق پایدار، تفویض اختیارات بیشتر به استان‌ها جهت برنامه‌ریزی دقیق‌تر و مدیریت موضوع، احداث پست‌های فوق توزیع و خطوط انتقال و تخصیص بودجه لازم برای این امر، عبور از پیک مصرف با کمترین خسارت به واحدها، نگاه متفاوت به استان‌های دارای اقلیم گرم، نصب کنتورهای هوشمند و کنترل پذیری، تهیه گازوئیل برای واحدهای دیزل دار، تغییر شیفت کاری واحدهای تولیدی به شب برای عبور از پیک، کمبود گاز برای نیروگاه‌های تولید برق که سوخت مصرفی آنها گاز است از مهم‌ترین مسائل و موارد مطرح شده توسط مدیران عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها در این نشست بوده است.

  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ
  • کد خبر : 28395
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب